Om Johanna Shanti

 

 

 

Om Johanna Shanti Åberg

 

Jeg har dyrket yoga og meditation siden jeg var omkring 19 år, og det sammen med energiarbejde og selvudvikling, har været en essentiel del af mit liv i over 25 år.

Jeg elsker det rum som yogaen inviterer mig ind i. Den tilstand af nærvær og fokus, hvor alt andet flyder væk. Fornemmelsen af hvordan energibanerne åbner sig, og hvordan du bliver vækket, balanceret, og synkroniseret med hele dit indre som ydre væsen er fantastisk.

Uanset hvor smidig eller stiv du er, og uanset hvor i livet du befinder dig, så er er helt uden betydning for yogaen og medtiationen som er fuldkommen tidsløs. Det der betyder noget er, at DU åbner dig for dit indre og ydre flow og dermed kan begynde at leve i det større potentiale af dig selv som du allerede bærer rundt på. Det er hvad jeg ønsker at give videre til dig, en accept af hvor du er og hvad du er.

Jeg har 20 år arbejdet som alternativ behandler med kanalisering, healing, healingsmassage mm og har taget mange forskellige uddannelser for at udvide og udvikles som menneske og sjæl. Jg hr desuden arrangeret og undervist på spirituelle rejser med bla. meditation, kanalisering og yoga.

Se meget mere hvad jeg ellers beskæftiger mig med på www.dengyldnesol.dk

 

 

Og at blande Ny tids energi ind i yogapraksien skaber en højere frekvens og hjælper dig at med glæde accept og lys højne dig over dine fysiske og psykiske spændinger og løfte dig til et andet niveau.

I min yoga og meditationspraksis er lys, engle og høj energi en meget vigtig del, og det vil hjælpe dig med at nå ind til dig selv og din indre lysende kerne på en helt ny og lettere måde.

Stresset eller i balance – yoga og meditation er altid godt!

 

 

 

Copyright SpiritYoga @ All Rights Reserved