Yin og Klassisk Yoga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yin Yoga

Yin yoga er en fantastisk form for Yoga. Den leder dig med sin langsomhed og stilhed ind til dig selv. Den kan til tider provokere dig en smule men den hjælper dig virkelig til at slippe dine fysiske og mentale/følelsesmæssige spændinger. Yin hjælper dig i tråd med dig selv og .

Yin yoga er en blanding af klassiske yoga stillinger som bliver holdt længe (3-5 min) og i stilhed, blandet med kinesisk filosofi og tankegang.

Alle muskler i kroppen slapper af mens du ligger i en stilling, sådan at det blot er ét stræk, ét bestemt sted i kroppen. Resten er HELT afslappet. Mentalt og emotionelt bringer yin dig åbninger i det der ligger gemt i kroppen og tillader dig at se det og mærke det og rumme det på en blid og stille måde.

Yin yoga påvirker blandt andet bindevævet i kroppen – det væv som indhyller alt i vores kroppe og som linker alt til hinanden. Fascia er den ”strømpe” som er omkring alt, muskler, blodkar, organer mm. Når du strækker et sted forplantes det ud i hele kroppen. Alt er forbundet og bliver påvirket af det ene stræk.

Hvis du ikke har prøvet det endnu – prøv det! og måske vil du som så mange andre forelske dig i yinyogaens særlige intuitive og skønne energi.

Hver klasse begynder og slutter med dybdeafspænding og kortere meditativ healingsrejse som fylder dig op på celleplan.

 

Klassisk Yoga

Dette er en blanding af klassiske stillinger og små serier hvor Solhilsenen selvfølgelig er en af dem. Det er en smidiggørende dynamisk yoga som på samme tid bringer både varme og nærvær ind i dig. Du bliver fokuseret og tilstede. Åndedrættet synkroniseres med bevægelserne og skaber åbenhed og balance i hele dit system.

Disse øvelser og serier er sammensat tak til deres meget gavnlige effekt på det fysiske legeme som muskulatur, hormonsystem, lymfesystem men også på chakraerne og energisystemet og ikke mindst på psyke og ånd.

Hver klasse begynder og slutter med en fantastisk dybdeafspænding med blandt andet syngeskåle og en kort meditativ healingsrejse som opfylder dig på celleplan.

 

Holdplan Yoga:

Tirsdage kl. 17.00-18.30 Yin Yoga

Tirsdage kl. 19.00-20.45 Slankeyogahold – lukket hold, betales separat

Torsdage kl. 17-18.30 Yin Yoga

 

Priser Yoga:

Fri yoga: 380kr/md

1 fast hold om ugen: 340kr/ md

Drop-in: 130kr/gang

Klippekort: 3 gange 333kr (skal bruges indenfor 3 md), 5 gange 500kr (skal bruges indenfor 5 md), 10 gange 900kr (skal bruges indenfor 1 år)

Årskort: 4000kr

Halvt årskort: 1900kr

 

 

 

 

Copyright SpiritYoga @ All Rights Reserved